Lia KoolmeesLiaKoolmees (88)
06 46655192
liakoolmeesmg@gmail.com

De Stoelendans / De Klep

Lia Koolmees geeft sinds haar fluitstudies aan de conservatoria van Tilburg, Brussel, Rotterdam en Mumbai al vele jaren bevlogen les. Door haar ervaringen als uitvoerend fluitiste is ze op vele markten thuis. Ze is verbonden aan het Muziek Collectief Van Reusel/ de Mierden, Hilvarenbeek, Oirschot en CultuurSpoor Best. Daarnaast is ze ook actief als AMV docente, ademtherapeute, orkestleider, gecommitteerde bij HAFA examens en jurylid bij het Benelux fluitconcours.

Hoog- of laagvlieger, jong of oud, talentvol en/of enthousiast, in haar lespraktijk is plaats voor iedereen. Ze heeft al vele leerlingen tot een hoog muziekniveau gebracht .De lessen worden aangepast aan ieders vermogen en muzikale wensen.
Voorop staat altijd het overbrengen en het delen van de liefde voor muziek

Voor de jonge kinderen gebruikt Lia Koolmees een eigen samengestelde lesmethode op pijperfluitjes. Je leert zo op een leuke manier de basisvaardigheden aan en je oefent het muzikaal gehoor. Door het uit het hoofd spelen, improviseren, voor- en naspelen, ritmische spelletjes, samenspelen,etc ontwikkel je

Subsidie

Voor muzieklessen voor jongeren van 6 t/m 18 jaar kan subsidie bij de gemeente Oirschot  worden aangevraagd die de helft van het lesgeld bedraagt (tot een maximum van €370,00 per jaar). Voor leerlingen boven de 21 jaar zijn de prijzen exclusief BTW.
U kunt op ieder moment van het schooljaar inschrijven. Het tarief wordt naar rato berekend.