Lia KoolmeesLiaKoolmees (88)
06 46655192
liakoolmees@online.nl
 De Enck / De Klep

Lia Koolmees geeft sinds haar fluitstudies aan de conservatoria van Tilburg, Brussel, Rotterdam en Mumbai al vele jaren bevlogen les. Door haar ervaringen als uitvoerend fluitiste is ze op vele markten thuis. Ze is verbonden aan het Muziek Collectief Van Reusel/ de Mierden, Hilvarenbeek, Oirschot en CultuurSpoor Best. Daarnaast is ze ook actief als AMV docente, ademtherapeute, orkestleider, gecommitteerde bij HAFA examens en jurylid bij het Benelux fluitconcours.

Hoog- of laagvlieger, jong of oud, talentvol en/of enthousiast, in haar lespraktijk is plaats voor iedereen. Ze heeft al vele leerlingen tot een hoog muziekniveau gebracht .De lessen worden aangepast aan ieders vermogen en muzikale wensen.
Voorop staat altijd het overbrengen en het delen van de liefde voor muziek

Voor de jonge kinderen gebruikt Lia Koolmees een eigen samengestelde lesmethode op pijperfluitjes. Je leert zo op een leuke manier de basisvaardigheden aan en je oefent het muzikaal gehoor. Door het uit het hoofd spelen, improviseren, voor- en naspelen, ritmische spelletjes, samenspelen,etc ontwikkel je creativiteit en muzikaliteit. Het leren noten lezen gaat zo spelenderwijs. Je kan voor die periode een fluitje lenen. Gaandeweg stappen we over op de dwarsfluit en een fluitmethode.

Lesgeld jeugdigen t/m 18 jaar :

30 min wekelijks (38 privélessen) € 895,-. Na aftrek van de gemeentelijke subsidie bedraagt het lesgeld € 525,-

20 min p.p. in groepsles (38 privélessen) € 760,-. Na aftrek van de gemeentelijke subsidie bedraagt het lesgeld € 380,-

Lesgeld volwassenen:

Lessenkaart 10 x 30 min. € 260,- excl. 21% BTW.. De lessen worden in overleg gepland.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met me op of kom op dinsdag voor een gratis proefles. Lia geeft op dinsdag les  in de Klep ( Middelbeers) en bij voldoende belangstelling in de Enck ( Oirschot)

Lesmateriaal zoals aanschaf van een lesboek is niet inbegrepen.

Subsidie
Voor muzieklessen voor jongeren van 6 t/m 18 jaar kan subsidie bij de gemeente Oirschot worden aangevraagd die de helft van het lesgeld bedraagt (tot een maximum van €370,00 per jaar). Voor leerlingen boven de 21 jaar zijn de prijzen exclusief BTW.

U kunt op ieder moment van het schooljaar inschrijven. Het tarief wordt naar rato berekend.

Het lesjaar start op 19 augustus 2019 en omvat 38 lesweken. Het lespakket is inclusief voorspeelactiviteiten, examens, orkesten.

Vakanties en vrije dagen 2019-2020

Herfstvakantie:          13 oktober t/m 20 oktober

Kerstvakantie:            22 december t/m 5 januari

Carnavalsvakantie:    23 febr/ 1 maart

Pasen:                       10 t/m/ 13 april

Meivakantie:              26 april t/m 10 mei

Hemelvaart:               21 en 24 mei

Tweede pinksterdag:  1 juni

Zomervakantie:         12 juli t/m 23 augustus