Kathelijn06 36176074
kathelijn_van_de_loo@hotmail.com
Locatie: de Klep Middelbeers

Zowel tijdens mijn concerten als tijdens mijn pianolessen probeer ik mijn liefde voor  muziek over te dragen.

De magie van muziek; hoe tover je nu de mooiste klanken uit de piano? De belevingswereld en het speelplezier van de leerling zijn daarbij heel belangrijk. Het lesmateriaal wordt afgestemd op de interesses en technische mogelijkheden van de leerling. Belangrijke zaken zoals tempo, ritme, articulatie, akkoorden/toonladders, houding en techniek, leesvaardigheid, dynamiek en expressie  komen in de lessen op speelse wijzen aan bod. Je zal in de lessen merken dat als deze facetten van de muziek bij elkaar komen, het instuderen van nieuwe muziek steeds makkelijker zal gaan en dat de muziek steeds mooier gaat klinken!

De piano is een heel compleet instrument waarop je veel verschillende stijlen kunt spelen; van klassiek tot eigentijds repertoire. En ik kan je ook verder helpen in deze verschillende stijlen. Al sinds het jaar 1999  heb ik ervaring in het geven van pianolessen en vanaf 2006 tot en met 2014 was ik werkzaam bij muziekschool Pulz. Ik geef les aan zowel beginners als gevorderden tot aan leerlingen met conservatoriumniveau.

Speel je een ander instrument dan piano en heb je pianobegeleiding nodig voor  een uitvoering of examen? Laat het me weten!

Neem gerust contact met me op als je meer informatie wilt.