Muziekles Oirschot

Lia Koolmees

LiaKoolmees (88)06 46655192
liakoolmees@online.nl

Neem gerust contact op of kom langs:  dinsdag de Klep Middelbeers
2017-2018 Lia Koolmees inschrijfformulier Oirschot

Fluit | Lia Koolmees

Lia Koolmees geeft sinds haar studies aan de conservatoria van Tilburg, Brussel, Rotterdam en Mumbai al vele jaren bevlogen les. Door haar ervaringen als uitvoerend fluitiste is ze op vele markten thuis. Daarnaast is ze ook actief als AMV docente, ademtherapeute, orkestleider, gecomitteerde bij HAFA examens en jurylid bij het Benelux fluitconcours.

Hoog- of laagvlieger, jong of oud, talentvol en/of enthousiast, in haar lespraktijk is plaats voor iedereen. Voorop staat altijd het overbrengen en het  delen van de liefde voor muziek.

Voor de jonge kinderen gebruikt  Lia Koolmees een zelf ontwikkelde lesmethode op pijperfluitjes. Spelenderwijs leer je basisvaardigheden aan en oefen je het muzikaal gehoor en kan je ontdekken of fluitspelen iets voor je is. Gaandeweg stappen we over op de dwarsfluit.

Lesgeld: 15min p.p. in groepsles (15 lesweken) op de pijperfluit met 2 t/m 4  leerlingen van 7 t/m 9 jaar € 210.  Na aftrek  van de gemeentelijke subsidie bedraagt het lesgeld €105,-.

Dit tarief is inclusief lesmateriaal en leenfluit.

Ben je al iets ouder of gevorderd? Voor de (iets) gevorderde fluitist biedt ze een cursus aan ( in groepsverband of individueel) waarbij  op een ontspannen manier aspecten als samenspel, repertoire, techniek, adem& houding aan bod kunnen komen, afhankelijk van je wensen. Aantal lessen en prijs worden in overleg afgesproken.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met me op of kom langs in de Klep op dinsdag.

Lesgeld jeugdigen t/m 18 jaar :

30 min wekelijks (38 weken) € 895,-. Na aftrek van de gemeentelijke subsidie bedraagt het lesgeld € 525,-

20 min p.p. in groepsles (38 weken) € 730,-. Na aftrek van de gemeentelijke subsidie bedraagt het lesgeld inclusief lokaalhuur € 365,-

Lesgeld volwassenen:
Lessenkaart 10 x 30 min. € 260,- excl. 21% BTW.
Lesmateriaal zoals aanschaf van een lesboek is niet inbegrepen.

Subsidie

Voor muzieklessen voor jongeren van 6 t/m 18 jaar kan subsidie bij de gemeente Oirschot worden aangevraagd die de helft van het lesgeld bedraagt (tot een maximum van €370,00 per jaar). Voor leerlingen boven de 21 jaar zijn de prijzen exclusief  BTW.

Voor informatie subsidie regeling gemeente Oirschot klik hier.

U kunt op ieder moment van het schooljaar inschrijven. Het tarief wordt naar rato berekend.

Het lesjaar start op 28 augustus 2018 en omvat 38 lesweken. Het lespakket is inclusief voorspeelactiviteiten , tentamens en fluitensemble.

Vakanties en vrije dagen 2018-2019:

Herfstvakantie: 14 oktober t/m 21 oktober

Kerstvakantie: 23 december t/m  6 januari

Carnavalsvakantie: 3 maart t/m 10 maart

Meivakantie: 21 april t/m 5 mei

Hemelvaart: 30 en 31 mei

Tweede pinksterdag: 10 juni

Zomervakantie: 7 juli t/m 18 augustus